Τα Ιατρεία μας σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Λευκωσία

Τηλέφωνο επικοινωνίας
2106401004

Αθήνα

Ιατρείο Καποσίτας πλαστικός χειρουργός

Το κεντρικό ιατρείο μας στην Αθήνα βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Σούτσου 17,πολύ κοντά στην Αμερικανική πρεσβεία,στην πλατεία Μαβίλη.Στον χώρο του ιατρείου εξετάζουμε το πρόβλημα που παρουσιάζει. το κάθε παιδί παρουσία των γονιών του

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναλύονται τα πάντα γύρω από την επέμβαση και την ανάρρωση αλλά και τρόποι που πρέπει να ξέρουν οι γονείς για να φροντίζουν το παιδί μετά την χειρουργική επέμβαση.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθούμε την εξέλιξη της επέμβασης και φροντίζουμε να έχουμε ενήμερους τους γονείς για να μην αγχώνονται στην διάρκεια της αποθεραπείας.

Στο ιατρείο της Αθήνας ο Δρ Καποσίτας δέχεται κατόπιν ραντεβού Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη. 2106401004

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη το ιατρείο που βλέπει τα παιδιά ο Νώντας Καποσίτας βρίσκεται κεντρικά επί της οδού Μητροπόλεως 86.

Στο ιατρείο εξετάζεται η κάθε περίπτωση επιμελώς και ενημερώνονται οι γονείς για όλη την διαδικασία της επέμβασης,της αναισθησίας εαν απαιτείται και της ανάρρωσης.

Στην Θεσσαλονίκη βλέπει τα παιδιά κατόπιν ραντεβού στο κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας 2106401004.

Τα ραντεβού του τα επιμελείται η ιδιαιτέρα γραμματέας και ο ίδιος όταν χρειάζεται.

Λευκωσία-Κύπρος

Στην Λευκωσία ο Κος Καποσίτας βλέπει τα παιδιά στο ιατρείο του στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Αρεταίειον που βρίσκεται Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος 2024, Λευκωσία, Κύπρος.Στο ιατρείο δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να λύσουν όλες τις απορίες τους γνωρίζοντας τον πλαστικό χειρουργό Νώντα Καποσίτα ο οποίος θα τους αναλύσει όλες τις παραμέτρους της επέμβασης του παιδιού τους.

Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά τις κλινικές που συνεράζεται ο Κος Καποσίτας για τις πλαστικές σε παιδιά κάνοντας
κλικ εδώ
www.kapositas.gr