Νεώτερα δεδομένα

Συνεχή πειράγματα ωθούν 7-χρονη να κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση στα αυτιά της.

Ένα 7-χρονο κορίτσι στη Nότια Ντακότα, το οποίο υπήρξε θύμα πειραγμάτων, επειδή τα αυτιά της "πετούσαν" προς τα έξω, υποβλήθηκε σε ωτοπλαστική - πλαστική χειρουργική επέμβαση για την διαμορφωση του εξωτερικού μέρους του αυτιού.

Η μητέρα της Samantha Roselle είπε στην εκπομπή του ABC "Good Morning America" ότι η χειρουργική αυτή διαδικασία επιλέχθηκε ως προληπτικό μέτρο, για να σταματήσει την παρενόχληση.

Η Cami Roselles,  η μητέρα της Samantha, δήλωσε ότι “Τα παιδιά είναι κακά. Αυτό ακριβώς είναι”.

Η επέμβαση, η οποία διήρκεσε 1 ώρα, ήταν επιτυχής, σύμφωνα με τον Δρ Στήβεν Pearlman, ο οποίος ήταν ο χειρουργός που την πραγματοποίησε, και είπε στο ABC "Τα αυτιά της δείχνουν υπέροχα!"

Ωτοπλαστική-πλαστική αυτιών στα παιδιά

Η ωτοπλαστική είναι μια πλαστική χειρουργική διαδικασία, με στόχο τη διόρθωση παραμορφώσης ή ελαττωμάτων του εξωτερικού μέρους του αυτιού.

Χειρουργική επέμβαση μπορεί να διενεργηθεί σε:

Ο χειρουργός μπορεί να μεταφέρει,να αναμορφώσει ή και να αυξήσει τη δομή του χόνδρου του αυτιού, η οποία έχει επικάλυψη από πολύ λεπτό δέρμα.

Μια ωτοπλαστική γίνεται συνήθως από έναν ειδικό πλαστικό χειρουργό με εμπειρία στις ωτοπλαστικές.

Τι είναι τα πειράγματα;

Σύμφωνα με το Βρετανικό Υπουργείο για τα Παιδιά, Σχολεία και Οικογένειες, τα πειράγματα είναι:"Μια συμπεριφορά από ένα άτομο ή μια ομάδα, που συνήθως επαναλαμβάνεται με την πάροδο του χρόνου και προκαλεί πόνο σκόπιμα σε άλλο άτομο ή ομάδα, είτε σωματικά ή συναισθηματικά."

Το πείραγμα περιλαμβάνει: